Туристичка организација Лакташи прославила десет година рада

Ј. П.
Туристичка организација Лакташи прославила десет година рада

Лакташи - Туристичка организација општине Лакташи прославила је десет година постојања, а обиљежавању јубилеја присуствовале су бројне званице и пословни партнери.

Директор Туристичке организације Драган Марић захвалио је гостима на подршци и изразио задовољство постигнутим резултатима.

- За претходних десет година подигли смо темеље туризма у Лакташима. Имамо манифестације које сваке године организујемо и које планирамо да подигнемо на виши ниво. Потрудићемо се свим силама да привучемо туристе у Лакташе и обогатимо нашу туристичку понуду - рекао је Марић.

Начелник општине Лакташи Милован Тополовић истакао је да је туризам као привредна грана веома значајан и да је уложен велики труд у рад Туристичке организације.

- Лакташи и регија сигурно имају потенцијала да наставимо са улагањима у развој туризма - истакао је Тополовић.

На пријему су уручена признања пословним сарадницима који су пратили рад Туристичке организације. Признање за успјешну сарадњу добили су "Глас Српске", Радио-телевизија РС, Туристичка организација РС, Министарство трговине и туризма РС и Административна служба општине Лакташи. Директор маркетинга "Гласа Српске" Дарија Галоња, која је примила признање, захвалила је организаторима на сарадњи и изразила наду да ће  бити настављена и да ће Туристичка организација прославити још много година успјешног рада.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана