Требиње спремно за дочек Нове године

ATV
Требиње спремно за дочек Нове године

Требиње никада спремније за дочек Нове године. Џенан Лончаревић ће под платанима увесељавати јужњаке и њихове госте у новогодишњој ноћи.

Херцеговци ће као и увијек домаћински дочекати све који дођу са стране. Најављује се и туристичи бум.

“Ја се надам да ће прије свега бити лијепо вријеме и гарантујемо добро расположење и добар провод. Већ се велики број људи јавио хотелима па су капацитети малтене попуњени сви што је веома добро”, истакао је Мирко Ћурић, замјеник градоначелника Требиња. 

За Требињце дилеме нема, 2019. годину ће дочекати на Тргу слободе. 

“На тргу, најљепше ми је, највише волим свој град, свој народ. Гдје има боље”!

“Нисам вала ништа планирао, али ево чуо сам сада да ће бити свирка овдје, па мислим да је то нешто лијепо и позитивно за нас”. 

“Идеја о довођењу овога познатог регионалног пјевача је заиста изузетна и апсолутно је подржавам”, истакли су грађањ Требиња.

И у Туристичкој организацији приводе крају обавезе, кажу дали су све од себе и сигурни су да ће наредних дана туристи преплавити најјужнији град Републике Српске. Концерт почиње у 21:30 часова.

“Овом приликом позивамо све оне који се још нису одлучили гдје ће дочекати 2019. годину да њихов избор буде концерт у Требињу Џенан Лончаревић и да овдје заједно са Требињцима, њиховим гостима и осталим туристима заједно уђемо у 2019. годину”, истакао је Марко Радић, директор ТО Требиње. 

Осим концерта, организује се и манифестација “Викенд дани”. Постављене су кућице, обезбијеђене су довољне количине вина, ракије, роштиља и других делиција. Уколико вријеме послужи, биће отворен и љетњи шанк под платанима.

Припреме за дочек Нове године у Требињу приводе се крају, осим доброг провода и журке организатори обећавају и још много тога. Све је спремно и за дегустацију правих домаћих херцеговачких производа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана