Тешко обољелима Сњежани Плавшић и њеном сину потребна помоћ

nezavisne.com
Тешко обољелима Сњежани Плавшић и њеном сину потребна помоћ

Лакташи - Тешко обољелима Сњежани Плавшић и њеном деветогодишњем сину из Маховљана, код Лакташа, треба финансијска помоћ добрих људи, јер нису у могућности сваки мјесец да плаћају лијекове и рачуне.

“Немам никакво мјесечно примање, јер због синове и своје болести, не радим већ девет година, колико се обоје лијечимо. Само моји основни лијекови коштају 200 КМ, а некада и више”, испричала нам је Плавшићева.

Додаје да њен син сада није на терапији, али, како каже, терапију не прима само док има све што му је потребно, односно квалитетну исхрану, која укључује медицинске дохране богате витаминима и минералима који су веома скупи.

“Док има све то, он нормално функционише, а када нема, онда добије температуру 41, која траје по два мјесеца, јер му је имунитет слаб. Он мора имати посебну његу и проводити вријеме у стерилном простору. Ја на терапије које примам већ девет година путујем аутобусом од Лакташа до Бањалуке”, каже Плавшићева.

Ова мајка борац обољела је од карцинома и има девет основних дијагноза.

Плавшићева додаје да је послије неколико операција, хемотерапија и зрачења добила неколико хроничних болести и да сада прима терапије свака три мјесеца за кости.

“Моје дијете нема никога осим мене и молим се Богу да ми да здравља да што дуже останем жива и покретна свом дјетету”, истиче Плавшићева.

Деветогодишњак је рођен са ријетком врстом тумора јетре.

“Молим све људе који могу и желе да нам помогну да мој син не остане сам, јер нема никога на свијету осим мене”, рекла је Плавшићева.

Она је захвалила свима који су им помогли до сада у претходним годинама на било који начин.

 

Број жиро рачуна

НЛБ РАЗВОЈНА БАНКА ЛАКТАШИ

СЊЕЖАНА (ВИТОМИР) ПЛАВШИЋ-ЂУРОВИЋ

562-099-80876262-39

ДЕВИЗНИ РАЧУН

ИБАН: БА395620998121033815

СЊЕЖАНА (ВИТОМИР) ПЛАВШИЋ-ЂУРОВИЋ

МАХОВЉАНИ 78 250 ЛАКТАШИ

SWIFT BIC: RAZBBA22

Контакт телефон: 066 768 601

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана