Svečano otvorena novoasfaltirana ulica u Gradiškoj

Srna

Gradiška - Novoasfaltirana Ulica Jovana Cvijića, dužine 700 metara, puštena je danas u upotrebu u prigradskom naselju Brestovčina u Gradišci, a za njenu izgradnju iz budžeta opštine izdvojeno je 88.000 KM.

Ulicu je svečano otvorio načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić, koji je rekao da je lokalna uprava opredijeljena da svake godine radi na izgradnji infrastrukture.


"Prošle godine izgradili smo i rekonstruisali oko 30 kilometara puteva i nastavićemo i ove godine bez obzira da li je izborna ili neizborna godina", rekao je Adžić.

On je istakao da lokalna vlast želi da bude odgovorna prema građanima opštine Gradiška i uvaži njihove potrebe.

Adžić je istakao da je novoizgrađeni put veoma bitan za mještane i najavio da će u narednom periodu biti izgrađeno još mnogo putnih komunikacija na području ove opštine.

On je dodao da će veoma brzo u naselju Brestovčina biti rekonstruisana glavna ulica, te da je u narednom periodu u planu i izgradnja vrtića.

Predsjednik mjesne zajednice Brestovčina Ljubiša Bencuz rekao je da je asfaltiranje Ulice Jovana Cvijića rezultat dobre saradnje mjesne i lokalne vlasti i da će tako nastaviti da rade i u narednom periodu.

Na području opštine Gradiška u toku su radovi na rekonstrukciji gradskih ulica, te lokalnih i nekategorisanih puteva.

U ovoj godini ukupno će biti asfaltirano ili rekonstruisano više od 14 kilometara puteva, za šta će iz opštinskog budžeta biti izdvojeno blizu 1,3 miliona KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana