Šulić sa Tomašem o budućoj saradnji i projektima

Srna
Šulić sa Tomašem o budućoj saradnji i projektima

Banjaluka - Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Denis Šulić dogovorio je u utorak sa načelnikom opštine Prnjavor Darkom Tomašem da će od naredne godine jednom mjesečno organizovati prijem za građane Prnjavora i da će inicijative koje dolaze iz ove opštine kandidovati prema nadležnim ministarstvima.

 

Na sastanku u Prnjavoru Šulić i Tomaš razgovarali su o budućoj saradnji, kao i razvoju ove i ostalih opština iz Izborne jedinice dva.

Šulić je rekao da je i tokom predizborne kampanje isticao da želi biti poslanik svih građana iz ove izborne jedinice, odnosno lokalnih zajednica Srbac, Laktaši, Prnjavor i Gradiška.

“Sa načelnikom Tomašem sam dogovorio da ću od naredne godine jednom mjesečno organizovati prijem za građane opštine Prnjavor i da ću inicijative koje dolaze iz ove opštine kao poslanik u Narodnoj skupštini kandidovati prema nadležnim ministarstvima”, rekao je Šulić.

On je dodao da će kao predsjednik Mladih SNSD-a nastaviti da razgovara i sa mladim ljudima širom Republike Srpske.

“Nisu mladi samo u Banjaluci nego i u Kalinoviku, Berkovićima, Šamcu i mnogim drugim opštinama i gradovima koji ne gravitiraju prema Banjaluci. I oni imaju svoje probleme, zato želim da u Narodnoj skupštini budem i njihov, ali i glas njihovih lokalnih zajednica” , poručio je Šulić.

On je naveo da se već ranije sastao sa načelnikom opštine Srbac Mlađanom Dragosavljevićem i najavio da će do kraja sedmice razgovarati sa načelnikom Gradiške, a tokom naredne sedmice i sa načelnikom opštine Laktaši.

Tomaš je izrazio zadovoljstvo što se Šulić stavio na raspolaganje ovoj opštini za pomoć pri realizaciji određenih projekata i posredovanje u komunikaciji sa republičkim institucijama.

“Zahvalni smo na inicijativi da razgovaramo o svim otvorenim temama i problemima, našim projektima za naredni period. Posebno raduje što se on kao jedan od najmlađih poslanika nama stavlja na raspolaganje za sve što može pomoći i u Narodnoj skupštini i u drugim institucijama”, rekao je Tomaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana