Србин из Приједора хоће да плати пут: Желим да спојим Хајрудина и Златана у Паризу

Курир
Србин из Приједора хоће да плати пут: Желим да спојим Хајрудина и Златана у Паризу

Београд - Радоја Симић, отац Стефана Симића, фудбалера Милана жели да плати пут дјечаку Хајрудину Камењашу (8) у Париз како би му испунио посљедњу жељу да се упозна са Златаном Ибрахимовићем.

Симић је контактирао редакцију Курира и распитивао се за детаље како би могао да помогне у овом случају.

Његов син, Стефан Симић (18, 187), иначе капитен омладинске репрезентације Чешке, од недавно је члан Милана. Зимус је из прашке Славије за 440.000 евра стигао у Ђенову, а Милан је овог љета откупио његов уговор и потписао га на пет година. Млади Србин, који игра на мјесту штопера, због начина игре се најављује као нови Немања Видић.

Стефанови родитељи су поријеклом из Приједора, а послије рата на просторима бивше СФРЈ преселили су се у Праг, гдје је мали Стефан почео озбиљније да се бави фудбалом. Прошао је млађе категорије Славије, у чијем је дресу дебитовао као 16-годишњак.

Хајрудин Камењаш из Вареша је оболио од тешког облика карцинома и љекари су саопштили да му је преостало још око мјесец дана живота. Хајрудин је као посљедњу жељу истакао да хоће да упозна свог идола Златана Ибрахимовића, али је шведски репрезентативац поручио да не може да дође у БиХ.

Питање је да ли Хајрудин има довољно снаге за пут у Париз, али добра воља породице Симић је за сваку похвалу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана