Skupština opštine Laktaši: Za sportske organizacije 155.000 maraka

D. S.
Skupština opštine Laktaši: Za sportske organizacije 155.000 maraka

Laktaši - Za finansiranje sportskih organizacija na području opštine ove godine planirano je 155.000 KM, a novac će biti podijeljen u grupe, odlučeno je juče na Skupštini opštini Laktaša.

Predsjednik Skupštine Snježana Radetić istakla je da bi prvoj grupi sportskih udruženja trebalo da bude dodijeljeno 20.000 KM, drugoj u kojoj je većina sportskih udruženja 115.000 KM i trećoj 20.000 maraka.

- Na sjednici su usvojene i odluke o imenovanju načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti i načelnika Odjeljenja za imovinsko-pravne poslove - rekla je Radetićeva.

S dnevnog reda sjednice povučena je odluka o davanju saglasnosti za zaključivanje ugovora o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta u Poslovnoj zoni Aleksandrovac.

Prema riječima načelnika opštine Miroslava Kodžomana, sva procedura sa prodajom zemljišta je završena.

- Ostalo je još da se da saglasnost za potpisivanje ugovora, a prošle sedmice je interesovanje pokazao još jedan investitor, zbog čega je pomenuta odluka ostavljena za narednu sjednicu - rekao je Kodžoman. Dodao je da je ovoj opštini cilj otvaranje novih radnih mjesta i proizvodnih pogona i da su poželjni investitori sa takvim namjerama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana