Скупштина општине Лакташи: За спортске организације 155.000 марака

Д. С.
Скупштина општине Лакташи: За спортске организације 155.000 марака

Лакташи - За финансирање спортских организација на подручју општине ове године планирано је 155.000 КМ, а новац ће бити подијељен у групе, одлучено је јуче на Скупштини општини Лакташа.

Предсједник Скупштине Сњежана Радетић истакла је да би првој групи спортских удружења требало да буде додијељено 20.000 КМ, другој у којој је већина спортских удружења 115.000 КМ и трећој 20.000 марака.

- На сједници су усвојене и одлуке о именовању начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности и начелника Одјељења за имовинско-правне послове - рекла је Радетићева.

С дневног реда сједнице повучена је одлука о давању сагласности за закључивање уговора о продаји неизграђеног грађевинског земљишта у Пословној зони Александровац.

Према ријечима начелника општине Мирослава Коџомана, сва процедура са продајом земљишта је завршена.

- Остало је још да се да сагласност за потписивање уговора, а прошле седмице је интересовање показао још један инвеститор, због чега је поменута одлука остављена за наредну сједницу - рекао је Коџоман. Додао је да је овој општини циљ отварање нових радних мјеста и производних погона и да су пожељни инвеститори са таквим намјерама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана