Скупљено 15.000 КМ за дјечји центар у Требињу

Р. Ми.
Скупљено 15.000 КМ за дјечји центар у Требињу

Требиње - Људи великог срца на донаторској вечери у Требињу прикупили су готово 15.000 КМ за будући центар за дјецу са посебним потребама, а новац ће бити утрошен за финансирање пројектне документације.

Извршна директорица Удружења родитеља дјеце и омладине са посебним потребама “Сунце нам је заједничко” Весна Миљановић истакла је да је акција организована на иницијативу Међународне полицијске асоцијације - регије Требиње. Позиву су се, додаје, одазвали представници Градске управе, народни посланици, одборници Скупштине града Требиња, директори јавних установа, људи из привреде, али и грађани који су дошли да подрже изградњу центра. Центар за дјецу са посебним потребама требало би да буде изграђен у Засад пољу, али ће тачна локација тек бити утврђена.

- Ово је тек прва у низу хуманитарних акција. Планирамо да у сарадњи са нашим кровним савезом из Бањалуке будемо дио акције коју сваке године организује предсједник РС - “С љубављу храбрим срцима”, гдје би један дио прикупљених средстава био намијењен за изградњу нашег центра - напомиње Миљановићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана