SNSD apsolutni pobjednik izbora za Savjete mjesnih zajednica u Gradiškoj

Srna
SNSD apsolutni pobjednik izbora za Savjete mjesnih zajednica u Gradiškoj

Gradiška - Predsjednik Opštinske organizacije SNSD-a Gradiška Zoran Adžić zahvalio je danas građanima koji su na prethodnim izborima za savjete mjesnih zajednica dali apsolutnu podršku kandidatima SNSD-a.

Adžić je naveo da je od 56 mjesnih zajednica na području opštine Gradiška SNSD osvojio većinu mjesta u savjetima 42 mjesne zajednice, od kojih su u 31 svi članovi Savjeta iz ove partije.

On je dodao da će, zbog nedovoljne izlaznosti, izbori biti ponovljeni u Mjesnoj zajednici Obradovac.

"Na izborima je birano 316 članova savjeta mjesnih zajednica, a izabrano je 228 iz SNSD-a", naveo je Adžić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da ovaj izborni razultat predstavlja obavezu SNSD-u da građanima uzvrati djelima na terenu, kvalitetnim radom lokalne uprave i ulaganjima u infrastukturu na cijelom području opštine Gradiška.

"Predsjednici mjesnih zajednica pisali su zahtjeve bivšoj vlasti, ali im lokalna uprava nije odgovarala. Želimo da podstaknemo dvosmjernu komunikaciju, da se dogovaramo, da potrebe graćana pretvorimo u projekte, koje ćemo realizovati", rekao je Adžić.

Na području opštine Gradiška 15. oktobra održani su izbori za članove savjeta mjesnih zajednica na kojima je glasalo 9.454 birača ili 16,93 odsto od ukupno 55.853 upisanih u birački spisak.

Zbog nedovoljne izlaznosti, izbori za članove Savjeta Mjesne zajednice Obradovac ponovo će biti održani 5. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana