СНСД апсолутни побједник избора за Савјете мјесних заједница у Градишкој

Срна
СНСД апсолутни побједник избора за Савјете мјесних заједница у Градишкој

Градишка - Предсједник Општинске организације СНСД-а Градишка Зоран Аџић захвалио је данас грађанима који су на претходним изборима за савјете мјесних заједница дали апсолутну подршку кандидатима СНСД-а.

Аџић је навео да је од 56 мјесних заједница на подручју општине Градишка СНСД освојио већину мјеста у савјетима 42 мјесне заједнице, од којих су у 31 сви чланови Савјета из ове партије.

Он је додао да ће, због недовољне излазности, избори бити поновљени у Мјесној заједници Обрадовац.

"На изборима је бирано 316 чланова савјета мјесних заједница, а изабрано је 228 из СНСД-а", навео је Аџић на конференцији за новинаре.

Он је нагласио да овај изборни разултат представља обавезу СНСД-у да грађанима узврати дјелима на терену, квалитетним радом локалне управе и улагањима у инфрастуктуру на цијелом подручју општине Градишка.

"Предсједници мјесних заједница писали су захтјеве бившој власти, али им локална управа није одговарала. Желимо да подстакнемо двосмјерну комуникацију, да се договарамо, да потребе граћана претворимо у пројекте, које ћемо реализовати", рекао је Аџић.

На подручју општине Градишка 15. октобра одржани су избори за чланове савјета мјесних заједница на којима је гласало 9.454 бирача или 16,93 одсто од укупно 55.853 уписаних у бирачки списак.

Због недовољне излазности, избори за чланове Савјета Мјесне заједнице Обрадовац поново ће бити одржани 5. новембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана