Rukometaši sakupili 1.300 KM za Mladenovo liječenje

S. Ta.
Rukometaši sakupili 1.300 KM za Mladenovo liječenje

Prijedor - Rukometaši Omladinskog rukometnog kluba Prijedor i Rukometnog kluba Kozara iz Kozarske Dubice odigrali su u subotu u prijedorskoj Sportskoj dvorani “Mladost” dvije humanitarne utakmice na kojoj je prikupljeno oko 1.300 KM pomoći za liječenje Mladena Paukovića (28) iz Prijedora, koji od rođenja boluje od bulozne epidermolize.

Cijena ulaznice bila je dvije marke, a pomoć je prikupljana i dobrovoljnim prilozima. I ovaj događaj organizovali su Mladenovi prijatelji koji su u njegovo ime zahvalili rukometašima i njihovim trenerima Jovici Radakoviću i Mladenu Blagojeviću, gostima iz Kozarske Dubice i svima koji su učestvovali u prikupljanju novčanih priloga.

Iako je rezultat bio u drugom planu, rukometaši Prijedora ostvarili su dvostruki trijumf u prijateljskom odmjeravanju snaga. Prva ekipa slavila je rezultatom 30:28, dok je druga, mlađa ekipa, svoje vršnjake iz Kozarske Dubice pobijedila sa 40:30. U Prijedoru je organizovana i akcija “Pokloni osmijeh”, kao i koncert učenika Muzičke škole “Savo Balaban” poznatijih gdje je prikupljeno 3.000 KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana