Proljeće donosi bolje puteve u Prijedoru

S. Ta.
Proljeće donosi bolje puteve u Prijedoru

Prijedor - Obilaskom završnih radova na rekonstrukciji lokalnog puta Grabovac - Ćela u Prijedoru, predstavnici gradske vlasti najavili su juče početak sezone intenzivnije rekonstrukcije i izgradnje puteva na području grada.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da je put Grabovac - Ćela dugačak 1.176 metara, da je cijena investicije oko 76.000 KM, kao i da je to jedan od najnaseljenijih dijelova na području Ćele.

On je najavio da slijedi sanacija makadamskih i asfaltnih puteva, a potom i izgradnja asfaltnih puteva.

Predsjednik Skupštine grada Prijedora Sead Jakupović naveo je da je izvođač radova “Prijedorputevi” kvalitetno uradio posao, te da su građani zadovoljni.

- Sredstva za ovo su obezbijeđena još polovinom 2017. kreditnim zaduženjem i danas se to konačno završava presvlačenjem drugog sloja asfalta, a u naredna dva dana biće postavljene bankine - naveo je juče Jakupović i najavio da će ograničenje tereta na ovoj dionici biti deset tona i da će biti postavljena odgovarajuća signalizacija, te pozvao mještane da prijave onog ko ne bude poštovao to ograničenje, a sve s ciljem da se zaštiti put.

Mještani zaseoka Grabovac Mirko Ratković i Fadil Softić istakli su da će obnovljeni put umnogome olakšati život mještanima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana