Predsjednik Dodik počasni građanin Gradiške

Srna
Predsjednik Dodik počasni građanin Gradiške

Gradiška - Odbornici Skupštine opštine Gradiška donijeli su odluku kojom se predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik proglašava počasnim građaninom ove opštine.

Odbornici su usvojili i odluku o dodjeli javnih priznanja opštine Gradiška u ovoj godini.

Povelja opštine Gradiška dodjeljuje se ljekaru Slavku Manojloviću za izuzetan doprinos u oblasti zdravstva, Stevki Šmitran za izuzetan doprinos u oblasti obrazovanja i kulture i Borislavu Prpošu za izuzetan doprinos u oblasti umjetnosti.

Skupština opštine Gradiška dodjeljuje zahvalnicu Zvjezdani Gagić za postignute rezultate u sportu, Jovi Jerkoviću za izuzetne zasluge u oblasti muzičkog stvaralaštva i društvenog rada, preduzećima "Lion", "Golić-trejd", "PMP Jelšingrad - FMG" za postignute rezultate u privredi i Udruženju inovatora Gradiška za postignute rezultate u oblasti inovatorstva.

Javno priznanje predsjedniku Republike Srpske, kao i povelje i zahvalnice zaslužnim građanima i preduzećima u organizacijama biće dodijeljene na svečanoj akademiji povodom Dana opštine - 24. aprila, koja će biti održana u Kulturnom centru Gradiška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana