Позив за помоћ самохраној мајци четворо дјеце из Лакташа

Срна
Позив за помоћ самохраној мајци четворо дјеце из Лакташа

Бањалука - Фондација "Хумана Српска" позвала је хумане људе да помогну самохраној мајци четворо дјеце Маји Радетић из Лакташа.

"Овој петочланој породици потребни су прехрамбени производи, средства за хигијену, али и новац за куповину двије козе и краве", наводе из Фондације "Хумана Српска".


У Фондацији истичу да је овој самохраној мајци највећа жеља да има козе и краву да би дјеци могла да обезбиједи сир и млијеко и тако им осигура егзистенцију.

Маја Радетић издржава дјецу од 140 КМ дјечијег додатка и поврћа које узгаја у својој башти, а недавно је купила и свињу.

Из Фондације истичу да се ова самохрана мајка, која не прима алиментацију, одлучила за живот на селу, те да се она и њена дјеца надају да ће им уз помоћ добрих људи у домаћинство стићи козе и крава да се више не би морали плашити за егзистенцију.

Материјалне донације у виду прехрамбених производа и средстава за хигијену заинтересовани могу предати у просторије Фондације "Хумана Српска" Бањалука, а новчане донације на жиро рачун Фондације у НЛБ банци 5620998136875370 уз назнаку за Радетиће.

Донације путем платних картица грађани могу да уплате директно на веб сајту Фондације или путем пејпала.

Заинтересовани грађани више информација добити на званичној интернет страници њњњ.хуманасрпска.орг, путем електронске поште на адресу инфоЖхуманасрпска.орг или путем телефона 066 444 727.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана