Позив на 1412 буди наду за стотину болесне дјеце са Космета

Д. С.
Позив на 1412 буди наду за стотину болесне дјеце са Космета

Шамац - Предсједник Одбора за помоћ Србима Косова и Метохије Милорад Арлов апеловао је на све хумане људе Српске да се укључе у акцију и помогну 100 болесне дјеце Косова и Метохије позивом на хуманитарни број 1412.

Арлов каже да су допис и молбу упутили након васкршњих празника свим основним и средњим школама у РС да помогну лијечење тешко обољелих вршњака и дјеце са посебним потребама ометене у развоју на Косову и Метохији.

Он каже да су у Одбору од великог броја школа добили потврду да ће спровести акцију и поставити плакате на улазе да сви могу позвати 1412.

- На састанку са 50 породица ученика Основне школе "Вук Стефановић Караџић" из Добоја, које примају у јуну дјецу са Косова и Метохије, са директором Миланом Гојковићем договорено је да ће ова школа и посебно спровести акцију за помоћ великом броју болесне дјеце на Косову и Метохији - навео је Арлов.

Додао је да је захвалан свима који на било који начин могу помоћи и позвао све да једном марком, односно  позивом на број 1412 до 30. априла помогну болесној дјеци на Косову и Метохији.

Донације се могу уплатити и на жиро-рачун Одбора за помоћ Србима Косова и Метохије код Нове банке: 5551000034196445, са назнаком "За лијечење дјеце на Косову и Метохији".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана