Пола милиона марака за реконструкцију улица у Палама

Срна
Пола милиона марака за реконструкцију улица у Палама

Пале - На Палама су почели радови на реконструкцији четири улице за шта је општина обезбиједила 510.000 КМ. Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је Срни да је потписао уговоре о реконструкцији четири улице на Палама са одабраним извођачима радова, предузећима "Мајнекс" Пале и "Илиџа путеви" Источно Сарајево.

Југовић је навео да је ријеч о улицама Трифка Грабежа, Добросава Јевђевића, Српских ратника и Светосавска, укупне дужине 1.500 метара, које чине ужи центар града.

Он је рекао да ће бити реконструисани ивичњаци, пресвучен асфалт и уређени колектори, те да ће се радити једна по једна улица, а рок за извођење радова за сваку улицу посебно је 30 дана.

"С обзиром да је ријеч о фреквентним саобраћајницама центра Пала динамика радова зависи од могућности и плана затварања улица за саобраћај", рекао је Југовић и додао да се нада да ће радови бити окончани до средине љета.

Према његовим ријечима, ови радови представљају почетак реализације значајних пројеката у области путне инфраструктуре на подручју општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана