Поклони враћају осмијех храбрим женама

М. Л.
Поклони враћају осмијех храбрим женама

Бањалука - Компанија "Робот БХ" уручила је прехрамбене пакете чланицама Удружења жена обољелих од карцинома "Искра" Бањалука поводом 8. марта, Дана жена.

- Настојимо у сваком тренутку помоћи својим грађанима. Наша брига посебно је изражена током празника, јер желимо да посветимо пажњу категоријама које нису у могућности дочекати празнике на начин како то већина грађана осјети - рекла је руководилац Маркетинг службе компаније "Робот" Амина Бротлић.

Она је подсјетила да су лани поводом Дана жена поклоне уручили храбрим женама из Завидовића које су чланице Удружења жена обољелих од рака дојке "Будућност ЗА".

Ове године прехрамбене пакете уручили су чланицама "Искре" с циљем да измаме осмијех на лица ових борбених жена. Бротлићева је казала да "Искра" броји 250 чланова, од којих је 60 стално активно.

- Надам се да ће "Роботове" активности у оквиру друштвено одговорног пословања свима служити као примјер, те да ће оваквих хуманитарних активности бити много више у нашем окружењу - рекла је Бротлићева и у име компаније "Робот" честитала празник свим женама широм БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана