Панорамска вожња за љубитеље зимских спортова на Јахорини

А. Ј. Р.
Панорамска вожња за љубитеље зимских спортова на Јахорини

Јахорина - На радост љубитеља панорамске вожње и зимских спортова шестосједи Пољице и Огорјелица на Јахорини од суботе почињу да раде.

Из Олимпијског центра (ОЦ) „Јахорина“ саопштили су да ће шестосједи бити пуштени у рад са припадајућим стазама и новим ски-путевима који су потпуно реконструисани, изнивелисани и проширени за скијаше и сноубордере.

- Увелико се припремају нове стазе, а временски услови су такви да систем за вјештачко осњежавање непрестано прави снијег, те да је висина утабаног снијега до 50 центиметара - наводе из ОЦ „Јахорина“.

На ски-стази Пољице скијање је званично почело 3. децембра а за прве дане сезоне, до завршетка манифестације „Ски-опенинг“ која ће се одржати од 14. до 17. децембра, важи попуст од 70 одсто на полудневне, једнодневне, дводневне и тродневне карте.

Радно вријеме скијалишта је од девет до 15 часова а ски-карте и карте за паркинг по повлашћеним цијенама могу се купити на три локације, на платоу Пољице и Огорјелица и у хотелу „Бистрица“.

Ски-центар „Равна планина“ у петак је отворио своје стазе за скијаше а љубитељи зимских спортова који се одлуче да викенд проведу на овој планини имају погодност скијања по прошлогодишњим цијенама. Старе цијене важиће до пуштања у рад гондоле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана