Paketići uljepšali praznike mališanima

Srna
Paketići uljepšali praznike mališanima

Banjaluka - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uručio je juče paketiće za 70 djece koja borave u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ u Banjaluci, te poželio da im rehabilitacija bude uspješna i da se što prije vrate kućama.

Čubrilović je rekao da već tradicionalno pred nikoljdanske, novogodišnje i božićne praznike posjećuje ovaj zavod, gdje se nalaze djeca sa posebnim potrebama, ističući da je to vrijeme kada se ukazuje posebna pažnja takvim licima.

- Oni to zaslužuju, kao i njihovi vaspitači, ljekari i oni koji rade sa njima - rekao je Čubrilović.

On je dodao da se predstavnici NSRS svake godine odazivaju pozivima Zavoda i prisustvuju nikoljdanskim priredbama i djeci dijele paketiće. Čubrilović je poželio mališanima da rehabilitacija bude što uspješnija i da se što prije vrate kućama, roditeljima i da to bude na zadovoljstvo svih.

Pomoćnik direktora za medicinske poslove Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ Snježana Novaković-Bursać je kazala da je ova ustanova zahvalna na podršci koju joj pružaju institucije Srpske.
Ona je zahvalila predsjedniku parlamenta Srpske na posjeti i poklonima koje je uručio djeci, ali i na kontinuiranoj podršci i pažnji.

Djeca koja borave na rehabilitaciji u zavodu pripremila su i prigodnu predstavu povodom uručivanja paketića. (Srna)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana