Пакетићи уљепшали празнике малишанима

Срна
Пакетићи уљепшали празнике малишанима

Бањалука - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић уручио је јуче пакетиће за 70 дјеце која бораве у Заводу за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ у Бањалуци, те пожелио да им рехабилитација буде успјешна и да се што прије врате кућама.

Чубриловић је рекао да већ традиционално пред никољданске, новогодишње и божићне празнике посјећује овај завод, гдје се налазе дјеца са посебним потребама, истичући да је то вријеме када се указује посебна пажња таквим лицима.

- Они то заслужују, као и њихови васпитачи, љекари и они који раде са њима - рекао је Чубриловић.

Он је додао да се представници НСРС сваке године одазивају позивима Завода и присуствују никољданским приредбама и дјеци дијеле пакетиће. Чубриловић је пожелио малишанима да рехабилитација буде што успјешнија и да се што прије врате кућама, родитељима и да то буде на задовољство свих.

Помоћник директора за медицинске послове Завода за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ Сњежана Новаковић-Бурсаћ је казала да је ова установа захвална на подршци коју јој пружају институције Српске.
Она је захвалила предсједнику парламента Српске на посјети и поклонима које је уручио дјеци, али и на континуираној подршци и пажњи.

Дјеца која бораве на рехабилитацији у заводу припремила су и пригодну представу поводом уручивања пакетића. (Срна)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана