Отворено клизалиште у Зворнику

Срна
Отворено клизалиште у Зворнику

Зворник - Градоначелник Зворника Зоран Стевановић данас је на игралишту код Соколског дома отворио клизалиште за које је Градска управа уложила 30.000 КМ, од чега 10.000 КМ донатори.

Стевановић је, отварајући овај објекат, истакао да је клизалиште поклон Градске управе, прије свега, дјеци, али и одраслима који воле ову врсту рекреације.

“Није било организованог дочека Нове године на градском тргу, није било ни претјераног улагања у кићење града, чиме су смањени трошкови на минимум, па смо одлучили да клизалиштем обрадујемо најмлађе”, рекао је Стевановић.

Он је додао да је, према посјети и интересовању дјеце и омладине, ово био прави потез да се млади окрену овој врсти рекреације.

“Циљ нам је био да расположива средства усмјеримо у овај објекат од кога ће корист имати највећи број грађана, а јако је важно да сва дјеца осјете зимске радости”, рекао је Стевановић.

Клизалиште, чији је капацитет 50 особа, радиће свакодневно до 1. марта, при чему је данас бесплатан улаз, док ће у наредним данима за клизање у трајању од 50 минута бити потребно издвојити двије КМ.

Ледени плато је освијетљен па ће средњошколци, студенти и старији суграђани моћи да уживају и у ноћном клизању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана