Otvoreni susreti mladih regije Birač

Srna
Otvoreni susreti mladih regije Birač

Milići - Članovi Omladinskog savjeta Milići danas su bili domaćini kolegama iz Zvornika, Bratunca i Srebrenice na otvaranju manifestacije "Susreti mladih regije Birač", koja je organizovana u okviru projekta "Razvoj i saradnja u regiji Birač", vrijednog oko 45.000 KM.

Predsjednik Omladinskog savjeta Milići Stefan Milić rekao je Srni da projekat u opštinama Milići, Bratunac, Srebrenica i Zvornik realizuju UNICEF, UNHCR i UNDP, a da je glavni finansijer Vlada Holandije, uz učešće Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i opštine Milići.


"Danas su planirana sportska takmičenja članova omladinskih organizacija iz ove četiri opštine, kao i zabavno-muzički program uz nastup mladih di-džejeva. Narednih dana imaćemo i aktivnosti u ostalim opštinama, kao što su rok koncert mladih demo-bendova, ekološke akcije, pozorišne predstave i drugo", rekao je Milić.

Koordinador projekta UNICEF-a Jasmina Babić rekla je Srni da ta organizacija favorizuje projekte u kojima su u centru interesovanja djeca i mladi, a cilj im je regionalno povezivanje i saradnja organizacija koje okupljaju mlade ljude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana