Отворени сусрети младих регије Бирач

Срна
Отворени сусрети младих регије Бирач

Милићи - Чланови Омладинског савјета Милићи данас су били домаћини колегама из Зворника, Братунца и Сребренице на отварању манифестације "Сусрети младих регије Бирач", која је организована у оквиру пројекта "Развој и сарадња у регији Бирач", вриједног око 45.000 КМ.

Предсједник Омладинског савјета Милићи Стефан Милић рекао је Срни да пројекат у општинама Милићи, Братунац, Сребреница и Зворник реализују UNICEF, UNHCR и UNDP, а да је главни финансијер Влада Холандије, уз учешће Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске и општине Милићи.


"Данас су планирана спортска такмичења чланова омладинских организација из ове четири општине, као и забавно-музички програм уз наступ младих ди-џејева. Наредних дана имаћемо и активности у осталим општинама, као што су рок концерт младих демо-бендова, еколошке акције, позоришне представе и друго", рекао је Милић.

Координадор пројекта UNICEF-а Јасмина Бабић рекла је Срни да та организација фаворизује пројекте у којима су у центру интересовања дјеца и млади, а циљ им је регионално повезивање и сарадња организација које окупљају младе људе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана