Отворена манифестација „Мразоград“

Срна
Отворена манифестација „Мразоград“

Котор Варош - Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан отворио је у Котор Варошу манифестацију „Мразоград“, која ће трајати до 15. јануара наредне године.

„Ово је прва манифестација оваквог карактера која означава и почетак зимских догађаја у нашем граду, употпуњених разним дешавањима“, рекао је Сакан Срни након синоћњег отварања манифестације.


Директор Агенције за локални економски развој општине Котор Варош Предраг Тешић рекао је да ће у „Мразограду“, осим сталних садржаја - угоститељских и забавних, бити и уприличени и прогами намијењени дјеци и младима.

„Учинили смо да ово буде мјесец забаве, чаролије и расположења и мјесто доброг угођаја и за грађане Котор Вароша и за туристе и вјерујем да ће ова манифестација имати дугу и сигурну будућност“, истакао је Тешић.

У забавном дијелу програма на отварању „Мразограда“ наступили су браћа Ждерић и дјевојачки ансамбл „Жубор“, који је премијерно извео пјесму о Котор Варошу.

„Мразоград“, који се у Котор Варошу одржава први пут, заједнички организују Агенција за локални економски развој и општина Котор Варош.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана