Отворен Зимзоград у Теслићу

nezavisne.com
Отворен Зимзоград у Теслићу

Теслић - Уз присуство многобројних посјетилаца, на градском тргу у Теслићу, синоћ је свечано отворен "Зимзоград", који је организован на иницијативу начелника општине Теслић Милана Миличевића и Туристичке организације Теслић у сарадњи са Агенцијом "Минт" из Бањалуке.

"Зимзоград" који ће остати отворен до 15. јануара 2015. године, Теслићанима ће понудити разноврсне садржаје забавног карактера.

Највећи дио садржаја биће посвећен младима овог града, док ће за старије генерације бити уприличен низ концерата.

Начелник општине Теслић, Милан Миличевић, рекао је да идеја за "Зимзоград" постоји  неколико година и да је одавно планирано да и Теслић, као мања општина, али веома значајна туристичка дестинација има свој "Зимзоград".

"Иницијална идеја је потекла из Кабинета начелника и ово је добра прилика да Теслић направимо једном ужурбаном и урбаном средином испуњеном садржајима", рекао је Миличевић.

Према ријечима Миличевића у питању су садржаји за дјецу, који се састоје од великог луна парка и "Зимзоград" насеља, а у којима ће се дјеца и њихови родитељи моћи забавити.

"Надам се да ће ово постати једна традиција. Ми смо објекте сами изградили, нисмо их изнајмили и представљају власништво Општине Теслић, њима ће располагати комунално предузеће 'Комуналац' и биће коришћене у друге сврхе током године", појаснио је Миличевић.

Према ријечима директора Туристичке организације Синише Божића, општина Теслић је поред Бањалуке, друго мјесто у Републици Српској, у којем је организован "Зимзоград".

"Суштина 'Зимзограда' је да дјеци, али и одраслим грађанима Теслића пружимо један садржај који ће имати у току ових мјесец дана. Поред тога, биће уприличено догађаја и за старије, концерте који ће бити организовани викендом, а круна свега биће организација Православне нове године, за шта је планиран долазак групе 'Освајачи', и још много других изненађења", појаснио је Божић.

Спонзор "Зимзограда" је Бањалучка пивара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана