Otvoren Zimski grad u Gradiškoj

Srna
Otvoren Zimski grad u Gradiškoj

Gradiška - Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić otvorio je večeras treću po redu manifestaciju "Zimski grad", u okviru kojeg će u nerednih mjesec dana na platou ispred gradiškog Kulturnog centra građani moći da uživaju u bogatom kulturno-umjetničkom i zabavnom programu.

Adžić je rekao da se su lokalna uprava, Turistička organizacija, Kulturni centar i Zavičajni muzej potrudili da ove godine program "Zimskog grada"

bude raznovrsniji i zanimljiviji nego prethodnih godina.

On je zahvalio svim sponzorima koji su podržali ovu manifestciju, posebno italijanskoj kompaniji "Kalcedonija", koja putem svoje poslovne jedinice "Ela takstil" gradi proizvodni pogon u Novoj Topoli i planira na zaposli oko 500 radnika.

Adžić je rekao da je Komunalno preduzeće "Vodovod" obezbjedilo klizalište koje će građani moći da koriste u narednih mjesec dana.

Stručni saradnik u Turističkoj organizaciji opštine Gradiška Danka Mirjanić navela je da će svakog vikenda do 15. januara, biti organizovani nastupi bendova.

"Osim muzičkog programa, biće upriličeni programi za djecu i razna takmičenja u zimskim igrama", dodala je Mirjanićeva.

Direktor Kulturnog centra Gradiška Željko Blagojević rekao je će u narednih mjesec dana biti organizovano deset koncerata, dodjele novogodišnjih paketića i brojni drugi sadržaju koji će upotpuniti čaroliju "Zimskog grada", koji u naredenim godinama treba da postane turistički brend Gradiške.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana