Održana proširena sjednica Gradskog odbora odbora Socijalističke partije

Srna
Održana proširena sjednica Gradskog odbora odbora Socijalističke partije

Banjaluka - U Banjaluci je danas održana peta proširena sjednica Gradskog odbora Socijalističke partije /SP/ na kojoj su predstavljeni rezultati rada ovog odbora u proteklih šest mjeseci i planirane aktivnosti.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Goran Selak naveo je da su formirani stručni savjeti za više oblasti, s obzirom da u stranci ima ljudi koji su profesionalci u raznim oblastima.


On je dodao da su podijeljene povelje članovima stranke od njenog osnivanja povodom 25 godina partije, kao i onima koji su bili uz partiju u najtežim trenucima.

Banjalučki socijalisti formirali su savjete za predškolsko, osnovno i srednje, te visoko obrazovanje. Formirani su i savjeti za privredu, zdravstvo, kulturu, sport i savjet koji će se baviti pitanjima penzionera, saopšteno je iz SP-a.

“Veliki dio naših aktivnosti direktno je vezan za sugestije i prijedloge koje smo dobili od naših članova i aktivista na terenu”, naveo je Selak.

On je dodao da će Gradski odbor Banjaluka nastaviti sa radom, složno i vrijedno.

“Rezultate takvog pristupa već vidimo. Mnogo toga smo već postigli, ali to je tek početak. Tek nas očekuje veliki posao i veliki rezultati. Imamo i dosta kvalitetnih prijedloga za kreiranje lista za predstojeće izbore, tako da ćemo o tom odlučivati na narednoj sjednici”, naglasio je Selak.

Sjednica je održana u amfiteatru Univerziteta za poslovne studije, a prisustvovali su joj aktivista partije, predsjednici i sekretari banjalučkih mjesnih odbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana