Одржана проширена сједница Градског одбора одбора Социјалистичке партије

Срна
Одржана проширена сједница Градског одбора одбора Социјалистичке партије

Бањалука - У Бањалуци је данас одржана пета проширена сједница Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ на којој су представљени резултати рада овог одбора у протеклих шест мјесеци и планиране активности.

Предсједник Градског одбора СП-а Бањалука Горан Селак навео је да су формирани стручни савјети за више области, с обзиром да у странци има људи који су професионалци у разним областима.


Он је додао да су подијељене повеље члановима странке од њеног оснивања поводом 25 година партије, као и онима који су били уз партију у најтежим тренуцима.

Бањалучки социјалисти формирали су савјете за предшколско, основно и средње, те високо образовање. Формирани су и савјети за привреду, здравство, културу, спорт и савјет који ће се бавити питањима пензионера, саопштено је из СП-а.

“Велики дио наших активности директно је везан за сугестије и приједлоге које смо добили од наших чланова и активиста на терену”, навео је Селак.

Он је додао да ће Градски одбор Бањалука наставити са радом, сложно и вриједно.

“Резултате таквог приступа већ видимо. Много тога смо већ постигли, али то је тек почетак. Тек нас очекује велики посао и велики резултати. Имамо и доста квалитетних приједлога за креирање листа за предстојеће изборе, тако да ћемо о том одлучивати на наредној сједници”, нагласио је Селак.

Сједница је одржана у амфитеатру Универзитета за пословне студије, а присуствовали су јој активиста партије, предсједници и секретари бањалучких мјесних одбора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана