ОО СНСД Брчко малишанима подјелио 650 пакетића

Срна
ОО СНСД Брчко малишанима подјелио 650 пакетића

Брчко - Општински одбор СНСД-а Брчко подијелио је данас новогодишње пакетиће за 650 најмлађих суграђана, а приређен је и пригодан програм у оквиру којег је одиграна представа за дјецу.

Предсједник Актива жена СНСД-а Слободанка Ћурчић истакла је да је важно бринути о младима и да је ово један од начина на који то чини СНСД.

Она је додала да није било тешко организовати овакав догађај, јер су сви чланови СНСД-а увијек спремни да помогну, подсјећајући да Општински одбор странке, Актив жена и Млади социјалдемократи сваке године учествују у овој акцији.

Предсједник брчанског СНСД-а Ђорђа Којић рекао је да је СНСД стално у контакту са грађанима и да ослушкује њихове потребе.

"Планирамо да крајем јануара кренемо у обилазак наших мјесних одбора. Морамо стално да обилазимо људе, да чујемо шта су њихови захтјеви и да урадимо колико можемо, а сигурно се може много тога учинити заједно", каже Којић.

Он је свим члановима и симпатизерима СНСД-а, као и грађанима Брчко дистрикта, честитао предстојеће новогодишње и божићне празнике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана