„Novogodišnje karaoke“ sutra 17. put u Prijedoru

Srna
„Novogodišnje karaoke“ sutra 17. put u Prijedoru

Prijedor - U prijedorskoj dvorani „Mladost“ sutra će se održati Dječiji festival „Novogodišnje karaoke - djeca pjevaju hitove“, koji i ove godine organizuje prijedorska podružnica Estrade Republike Srpske.

Direktor festivala Rajko Lekanić istakao je da je riječ o festivalu čija je tradicija duga 17 godina, a kao i prethodnih godina nastupiće učenici osnovnih škola sa područja prijedorske regije.


„Poznate hitove zabavne muzike interpretiraće 29 izvođača i uz vokalne pratnje i plesne grupe na sceni će ukupno biti više od 150 učesnika tako da je opšta ocjena svih nas iz organizacije, kao i publike koja najavljuje dolazak da je lijepo vidjeti toliko mladih ljudi željnih da se takmiče u pjevanju“, rekao je Lekanić.

Nastup svih učesnika ocjenjivaće stručni žiri na čijem je čelu profesor muzike Dejan Šarović, te muzičar Nebojša Aleksić i učiteljica Senka Spasojević.

„Nagradićemo takmičare koji se izbore za pet prvih mjesta, zatim najbolji scenski nastup, te najmlađeg takmičara, nastavnika koji pripremi pobjednika dok će i prisutna publika dati svoj glas za najboljeg izvođača“, istakao je Lekanić.

On je dodao da će u revijalnom dijelu nastupiti dosadašnji pobjednici ovog festivala koji će na taj način podržati svoje mlađe kolege u njihovim prvim nastupima na sceni.

Pokrovitelj festivala je gradonačelnik Prijedora, a organizaciju su podržala brojna prijedorska preduzeća, među kojim je navjerniji prijatelj festivla, poslatičarnica „Oaza“ koja već 17 godina podržava najmlađe pjevače i koja će ove godine dodijeliti sedam torti.

Početak festivala je zakazan za sutra u 18.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana