„Новогодишње караоке“ сутра 17. пут у Приједору

Срна
„Новогодишње караоке“ сутра 17. пут у Приједору

Приједор - У приједорској дворани „Младост“ сутра ће се одржати Дјечији фестивал „Новогодишње караоке - дјеца пјевају хитове“, који и ове године организује приједорска подружница Естраде Републике Српске.

Директор фестивала Рајко Леканић истакао је да је ријеч о фестивалу чија је традиција дуга 17 година, а као и претходних година наступиће ученици основних школа са подручја приједорске регије.


„Познате хитове забавне музике интерпретираће 29 извођача и уз вокалне пратње и плесне групе на сцени ће укупно бити више од 150 учесника тако да је општа оцјена свих нас из организације, као и публике која најављује долазак да је лијепо видјети толико младих људи жељних да се такмиче у пјевању“, рекао је Леканић.

Наступ свих учесника оцјењиваће стручни жири на чијем је челу професор музике Дејан Шаровић, те музичар Небојша Алексић и учитељица Сенка Спасојевић.

„Наградићемо такмичаре који се изборе за пет првих мјеста, затим најбољи сценски наступ, те најмлађег такмичара, наставника који припреми побједника док ће и присутна публика дати свој глас за најбољег извођача“, истакао је Леканић.

Он је додао да ће у ревијалном дијелу наступити досадашњи побједници овог фестивала који ће на тај начин подржати своје млађе колеге у њиховим првим наступима на сцени.

Покровитељ фестивала је градоначелник Приједора, а организацију су подржала бројна приједорска предузећа, међу којим је навјернији пријатељ фестивла, послатичарница „Оаза“ која већ 17 година подржава најмлађе пјеваче и која ће ове године додијелити седам торти.

Почетак фестивала је заказан за сутра у 18.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана