Novi podovi u školi u Skelanima

Srna
Novi podovi u školi u Skelanima

Srebrenica - U srebreničkoj opštini škole su spremne za početak drugog polugodišta i normalno održavanje nastave, a u toku zimskog raspusta u Osnovnoj školi “Kosta Todorović” u Skelanima izvršena je zamjena dotrajalih i postavljanje novih podova u šest učionica.

Direktor škole Sanja Moćević kaže da je među četiri škole, za koje je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske obezbijedilo sredstva za djelimičnu sanaciju u toku raspusta, bila i škola u Skelanima.

“Obezbijeđeno je 6.000 KM za uklanjanje dotrajalih i postavljanje novih podova u šest učionica. Učionice su sada uređene za izvođenje nastave”, kaže Moćevićeva.

Ona je istakla da je obezbijeđeno dovoljno ogreva za zagrijavanje škole i da je organizovan prevoz za učenike koji putuju do škole.

“Od prvog radnog dana u drugom polugodištu učenici će početi da spremaju program za školsku slavu - Svetog Savu i pripreme za učešće na svim takmičenjima za osnovce”, pojašnjava Moćevićeva.

Ona kaže da je Osnovna škola “Kosta Todorović” u Skelanima uključena u realizaciju projekta “Dositej” i istraživanje “TIMSS 2019”, koje se sprovodi u oblasti prirodnih nauka za učenike četvrtog razreda na nivou BiH.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana