Novi kilometri puta u Kukuljama

D. J.
Novi kilometri puta u Kukuljama

Srbac - Asfaltiranje putne dionice duge 2,2 kilometra počelo je u srbačkom selu Kukulje, a do kraja mjeseca bi trebalo da budu asfaltirana još dva kilometra lokalnih puteva kroz to selo.

Radovi su dio programa Međunarodnog fonda za razvoj poljoprivrede (IFAD), u okviru kojeg će do kraja godine biti rekonstruisani i asfaltirani putevi u osam srbačkih sela.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Radojica Vidović kaže da je krajem septembra rekonstruisano 2,2 kilometra puteva kroz njihovo selo, a sa najnovijim investicijama ukupno će u ovoj godini biti asfaltirano 6,4 kilometra putnih pravaca, što se ne pamti u Kukuljama.

- Ova godina je bila veoma prosperitetna u našem selu jer se gradilo na sve strane. Nedavno smo završili vanjsko uređenje društvenog doma, a asfaltirali smo i parking kod ovog objekta. U područnoj školi smo zamijenili stolariju postavivši 30 novih prozora, čija je vrijednost oko 30.000 KM. Sve to smo učinili uz pomoć Vlade RS, opštine Srbac i brojnih donatora iz Srpca i okolnih opština - rekao je Vidović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana