Нестабилан мост зауставио саобраћај за теретна возила на ГП Брчко-Гуња

faktor.ba
Нестабилан мост зауставио саобраћај за теретна возила на ГП Брчко-Гуња

Брчко - Због нестабилног времена, те повремене кише у појединим крајевима, возачима се савјетује опрезнија вожња прилагођена тренутним условима и стању на путевима.

Повећана је опасност од одрона на дионицама које воде кроз усјеке. Из БИХАМК-а скрећу пажњу и на јаке ударе вјетра на путевима на подручју Босанског Петровца, Бугојна, Ливна и Томиславграда.

На магистралном путу М-17 Зеница - Немила због радова у тунелу Врандук, возила саобраћају наизмјенично, једном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

На ГП Брчко-Гуња због нестабилности моста обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе, док је због радова у Хрватској обустављен саобраћај за све категорије возила на ГП Босански Нови-Двор.

На снази су зимски услови вожње, па у складу с тим, у случају обилнијих снијежних падавина, може доћи до забране или ограничења саобраћаја за поједине врсте возила. Полиција ће појачати контроле и искључивати из саобраћаја возила без зимске опреме и предузимати друге мјере у циљу стварања предувјета за сигурно саобраћање, преноси “Фактор.ба”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана