На “Зворничком котлићу” 20 екипа

Срна
На “Зворничком котлићу” 20 екипа

Зворник - На Градској плажи у Зворнику у недјељу је одржан 16. “Зворнички котлић” на којем је учествовало 20 екипа које су припремиле око 200 порција рибље чорбе за грађане.

Начелник одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности Зворника Милан Цвјетиновић рекао је да Градска управа подржава ову манифесатцију која је постала традиционална.


Он је додао да су на “Зворничком котлићу”, који се већ годинама одржава у оквиру “Зворничког љета”, учествовале екипе из Бијељине, Тузле, Лознице, Шапца, Малог Зворника и Зворника, који се осим спремања рибље чорбе, друже и размјењују искуства.

Цвјетиновић је подсјетио да је Риболовно удружење “Бистро” из Зворника, домаћин ове манифестације и логистичка подршка осталим учесницима, а врло је активно у порибљавању Дрине и заштитник је ове ријеке од дивљег риболова.

Манифестација “Зворничко љето” наставља се вечерас концертом Митра Мирића.

На мосту Краља Александра Првог Карађорђевића сутра ће бити одржана манифестација “Људи и мостови”, гдје ће се сусрести руководства Зворника и Малог Зворника.

У сриједу, 8. августа, биће обиљежена градска слава Света Петка Трнова по посебном програму. “Зворничко љето” биће завршено истог дана концертом Неде Украден.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана