Мјештани желе да саграде кућу старици у селу Бранешци код Челинца

Ј. Д.
Мјештани желе да саграде кућу старици у селу Бранешци код Челинца

Челинац - Мјештани села Бранешци код Челинца покренули су акцију прикупљања новца за изградњу куће старици Петри Поповић (89), која живи у трошном кућерку без основних услова за живот.

Дотрајао кревет, оронули шпорет и неколико шерпи све је што ова старица има под кровом, којем свако невријеме пријети да га разруши. Организатори акције се надају да ће новац прикупити у првим мјесецима ове године како би што прије кренули у градњу и старици омогућили услове за живот достојне човјека.

- Акцији се одазвало већ неколико људи који су обећали уплатити новац, а очекујемо и помоћ наших мјештана који раде у иностранству - рекао је један од организатора акције Дарко Регојевић, те је позвао све који имају могућности да им помогну у овој хуманој мисији.

Акцију је подржао и Савјет мјесне заједнице Бранешци са још неколико мјештана, а више информација грађани могу добити позивом бројева телефона Дарка Регојевића 066/058-732 и Анђелка Пезића 065/250-403.

Сви који желе да помогну овој старици могу да уплате новац на број жиро-рачуна: 555-10000-309-264-78 код Нове банке а.д. Бањалука, на име Дарко Регојевић, а за сврху уплате навести помоћ за изградњу куће Петри Поповић из Бранешаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана