Мјесец бесплатних тренинга у Добоју

Д. Р.
Мјесец бесплатних тренинга у Добоју

Бањалука - Након што се пројекат “Фитнесом до здравља” одомаћио у Бањалуци, ове године, тачније од 1. јуна до 1. јула, прилику за колективно вјежбање имаће и Добојлије, потврђено је из Удружења за спорт и рекреацију “Л-фит”.

У времену када, што због посла и брзог начина живота, што због нестекнутих навика за вјежбање и одржавање кондиције, олако занемарујемо здравље и добре животне навике, овај догађај лијепа је прилика за промјену начина живота. Пуних 30 дана првенствено даме, али и мушкарци, имаће прилику да потпуно бесплатно тренирају сваки дан од 19 часова и то по инструкцијама лиценцираних фитнес тренера.

- Вјежбање треба да буде начин живота, а све у служби здравља и младих људи. Драго нам је што је градоначелник Добоја Борис Јеринић препознао идеју и подржао нас, а овим путем позивамо све заинтересоване да нам се придруже у Градском парку 1. јуна у када је заказано свечано отварање и акредитација учесника. Сви који желе да ураде добру ствар за своје здравље могу да се пријаве SMS поруком на број телефона 065/332-332 или путем “Фејсбук “странице “Фитнесом до здравља” - саопштили су организатори.

Јеринић је нагласио да је вјежбање на отвореном најбоља промоција здравог начина живота.

- Драго нам је што ће Добој послије Бањалуке бити други град са овом праксом. Стали смо иза овог догађаја јер вјерујем да ће бити пун погодак и да ће се прије свега много младих, али и оних старијих појавити већ првог дана вјежбања - рекао је Јеринић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана