Miličević: Nastavljamo započete infrastrukturne radove u Tesliću

Srna
Miličević: Nastavljamo započete infrastrukturne radove u Tesliću

Teslić - Načelnik opštine Teslić Milan Miličević najavio je da će opštinska uprava i ove godine nastaviti sa infrastrukturnim radovima, novim zapošljavanjimakao i staviti u pogon poslovne zone i stvarati povoljan poslovni ambijent za investiranje u ovu lokalnu zajednicu.

"Ono što mogu da obećam svojim sugrađanima i svim onima koji nas prate jeste da ćemo biti još bolji, čvršći i jasniji nego što smo bili i da će svaka godina biti takva i u budućem periodu", rekao je sinoć Miličević na svečanoj akademiji povodom 6. aprila - Dana opštine Teslić.

Osim predstavnika opštine Teslić, svečanoj akademiji prisustvovali su predstavnici republičke i vlasti na nivou BiH, susjednih opština, brojni preduzetnici, predstavnici nevladinih i sportskih organizacija, kao i gosti iz opština Borovo i Žabalj, saopšteno je iz opštinske uprave.

Najzaslužnijim građanima i kolektivima koji su se u proteklom periodu istakli svojim radom i angažmanom uručena su opštinska priznanja.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica čestitao je svim dobitnicima priznanja na nagradama i istakao da je opština Teslić na čelu sa Milanom Miličevićem mnogo radila u prethodnih godinu dana, ali i svih prethodnih godina.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da je Teslić specifična opština koja, kako je naveo "trpi snažan politički pritisak, ali koja pokazuje svoj karakter i značaj u Republici Srpskoj".

Zlatna plaketa "6. april", inače najveće opštinsko priznanje, pripala je motelu "Rođo" iz Đulića. Srebrne plakete pripale su Marinku Smiljiću iz Žarkovine i Fudbalskom klubu "Mineral" Banja Vrućica, a šestoaprilske zahvalnice uručene su KUD-u "Dušan Stanković" iz Čečave te Aleksandru Šakanoviću i Đorđi Paniću.

Povodom obilježavanja Dana opštine Teslić upriličeno je nekoliko manifestacija kulturnog-zabavnog i sportskog karaktera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana