Миличевић: Настављамо започете инфраструктурне радове у Теслићу

Срна
Миличевић: Настављамо започете инфраструктурне радове у Теслићу

Теслић - Начелник општине Теслић Милан Миличевић најавио је да ће општинска управа и ове године наставити са инфраструктурним радовима, новим запошљавањимакао и ставити у погон пословне зоне и стварати повољан пословни амбијент за инвестирање у ову локалну заједницу.

"Оно што могу да обећам својим суграђанима и свим онима који нас прате јесте да ћемо бити још бољи, чвршћи и јаснији него што смо били и да ће свака година бити таква и у будућем периоду", рекао је синоћ Миличевић на свечаној академији поводом 6. априла - Дана општине Теслић.

Осим представника општине Теслић, свечаној академији присуствовали су представници републичке и власти на нивоу БиХ, сусједних општина, бројни предузетници, представници невладиних и спортских организација, као и гости из општина Борово и Жабаљ, саопштено је из општинске управе.

Најзаслужнијим грађанима и колективима који су се у протеклом периоду истакли својим радом и ангажманом уручена су општинска признања.

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица честитао је свим добитницима признања на наградама и истакао да је општина Теслић на челу са Миланом Миличевићем много радила у претходних годину дана, али и свих претходних година.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да је Теслић специфична општина која, како је навео "трпи снажан политички притисак, али која показује свој карактер и значај у Републици Српској".

Златна плакета "6. април", иначе највеће општинско признање, припала је мотелу "Рођо" из Ђулића. Сребрне плакете припале су Маринку Смиљићу из Жарковине и Фудбалском клубу "Минерал" Бања Врућица, а шестоаприлске захвалнице уручене су КУД-у "Душан Станковић" из Чечаве те Александру Шакановићу и Ђорђи Панићу.

Поводом обиљежавања Дана општине Теслић уприличено је неколико манифестација културног-забавног и спортског карактера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана