Милан Пројевић, најбољи љекар у РС: Признање за пожртвован приступ пацијентима

nezavisne.com
Милан Пројевић, најбољи љекар у РС: Признање за пожртвован приступ пацијентима

Требиње - Ми прихватамо своје пацијенте као људе у невољи који од нас траже помоћ, као тјелесно, духовно, душевно и социјално биће, а тај увид у стање сваког нашег болесника посебно омогућава породична медицина, казао је др Милан Пројевић, запослен у амбуланти породичне медицине Дома здравља Требиње, који је добио признање грађана и пацијената као најбољи љекар у РС.

Он је захвалио свим суграђанима који су гласали за њега као најбољег љекара и додао да се једнако као он труде и све његове колеге у Дому здравља Требиње, те да је он само један од њих.

У склопу обиљежавања Европског дана права пацијената и пројекта "Моје право", којим се промовишу права пацијената у Босни и Херцеговини, њему је додијељено ово признање.

"Ово је било огромно изненађење за мене, с обзиром на то да нисам знао ни за ово испитивање ни за ову анкету, али схватам да је то велика част и још већа обавеза - да се буде што боље, да радим што боље овај посао", рекао је кратко у Требињу на промоцији овог признања доктор Пројевић.

Директор Дома здравља Требиње Васо Мијановић потврдио је да је Пројевић заиста омиљен љекар у Дому здравља, али, како је додао, пожртвован приступ пацијентима имају и остали љекари ове здравствене установе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана