Laktaško ljeto 2016: Vikend sporta i etno-muzike

A. J.
Laktaško ljeto 2016: Vikend sporta i etno-muzike

Laktaši - Predstojećeg vikenda građani Laktaša imaće priliku uživati u nekoliko interesantnih događaja u okviru tradicionalne manifestacije "Laktaško ljeto 2016", koja je zvanično otvorena 23. juna.

Ljubitelji košarke u narednih pet dana mogu uživati u košarkaškom turniru "Streetball Radio Igokea", koji je otvoren sinoć u Aleksandrovcu.

- Oni skloniji rukometu, u subotu i nedjelju mogu posjetiti utakmice koje će se igrati na Međunarodnom rukometnom turniru "Trofej Laktaša". Učešće na turniru uzeli su klubovi iz Crvenke, Bijeljine, Zenice, Banjaluke, Čelinca - rekli su iz Turističke organizacije Laktaša.

Prezentacija autohtonih jela, pića, suvenira, igre i pjesme, svakako je više nego dobar povod za odlazak na manifestaciju "Etno veče", koje će biti održano sutra u Trnu, u OŠ "Desanka Maksimović" sa početkom od 20 časova.

- Posjetioce će zabavljati Kulturno-umjetničko društvo "Đerdan" iz Trna, Pjevačka grupa "Osmijeh žene" iz Laktaša, etno-solistkinja Mirjana Vuković i mnogi drugi - istakli su u Turističkoj organizaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana