Лакташко љетo 2016: Викенд спорта и етно-музике

А. Ј.
Лакташко љетo 2016: Викенд спорта и етно-музике

Лакташи - Предстојећег викенда грађани Лакташа имаће прилику уживати у неколико интересантних догађаја у оквиру традиционалне манифестације "Лакташко љето 2016", која је званично отворена 23. јуна.

Љубитељи кошарке у наредних пет дана могу уживати у кошаркашком турниру "Streetball Radio Igokea", који је отворен синоћ у Александровцу.

- Они склонији рукомету, у суботу и недјељу могу посјетити утакмице које ће се играти на Међународном рукометном турниру "Трофеј Лакташа". Учешће на турниру узели су клубови из Црвенке, Бијељине, Зенице, Бањалуке, Челинца - рекли су из Туристичке организације Лакташа.

Презентација аутохтоних јела, пића, сувенира, игре и пјесме, свакако је више него добар повод за одлазак на манифестацију "Етно вече", које ће бити одржано сутра у Трну, у ОШ "Десанка Максимовић" са почетком од 20 часова.

- Посјетиоце ће забављати Културно-умјетничко друштво "Ђердан" из Трна, Пјевачка група "Осмијех жене" из Лакташа, етно-солисткиња Мирјана Вуковић и многи други - истакли су у Туристичкој организацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана