Kotor Varoš: Mihajličini radikali prešli kod Šešelja

V. K.
Kotor Varoš: Mihajličini radikali prešli kod Šešelja

Kotor Varoš - Cijeli Opštinski odbor SRS RS u Kotor Varošu napustio je stranku usljed nezadovoljstva politikom koju vodi njen vrh, predvođen Milankom Mihajlicom.

Kompletno članstvo pristupilo je SRS-u na čijem je čelu Dragan Đurđević i koji jedino podržava lider radikala Vojislav Šešelj.

- Bili smo prinuđeni na ovaj korak zbog politike koju vodi vrh stranke. Želimo da u Kotor Varošu sarađujemo sa istinskim patriotama, a ne sa onima koji u našoj opštini sprovode sarajevsku politiku. Rukovodstvo stranke nije uvažilo naš stav i postupili smo u skladu sa svojim ubjeđenjima - rekao je povjerenik SRS-a u Kotor Varošu Radislav Stojanović.

On je istakao da nastavljaju djelovati na osnovu ideja i programa SRS-a koje je poslije povratka iz Haga zanovio Šešelj.

- Šešelj je jedini legitimni i istinski lider radikala u svim srpskim zemljama. Naša odluka da slijedimo njegove ideje i stavove dobila je potpunu podršku članstva, ali i glasača, koji su svojim potpisima omogućili da nastupimo na predstojećim izborima kao Šešeljevi radikali - kazao je Stojanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana