Котлићијада у Котор Вароши окупила 53 екипе

Срна
Котлићијада у Котор Вароши окупила 53 екипе

Котор Варош - На купалишту Бјелине у Котор Варошу одржана је традиционална котлићијада, на којој су учествовале 53 екипе из Републике Српске, Федерације БиХ и Србије.

Најбољу рибљу чорбу припремила је екипа "Луке" Шипраге, други је био састав Спортско-риболовног друштва "Котор Варош", а трећепласирани су били риболовци "Котор Варош-Крки".


Према оцјени жирија, најбољу ловачку чорбу припремили су чланови екипе Ловачког удружења "Чемерница" из Кнежева, друго мјесто припало је екипи Комуналног предузећа "Бобас" из Котор Вароша, а треће екипи из Челинца "Ту нас је, што нас је".

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан уручио је пехаре, дипломе и награде најбољим екипама и изразио задовољство бројем учесника манифестације, која је одржана поводом Дана општине - 24. априла.

"Ово је 10. Котлићијада коју организујемо поводом Дана општине и сваке године све је масовнија. Радује присуство великог броја учесника из сусједних градова, али из Србије, као и чињеница што је и у ревијалном дијелу наступило више од 10 екипа", рекао је Сакан.

Замјеник начелника општине Котор Варош Младен Тривуновић уручио је посебна признања за Спортско-риболовно друштво "Котор Варош" и три ловачка удружења са подручја општине за немјерљив допринос у организацији претходних котлићијада.

У забавном дијелу програма наступили су Културно-умјетничко друштво "Брио - Рудар" из Масловара, Фолклорни ансамбл "Котор Варош" и ансамбл "Жубор".

Которварошку котлићијаду организовали су општина Котор Варош у сарадњи са Туристичком организацијом општине Котор Варош.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана