Klub odbornika SNSD-a Doboj traži izlazak iz turske zajednice

M. L.
Klub odbornika SNSD-a Doboj traži izlazak iz turske zajednice

Doboj - Stavljanje van snage odluka o pristupanju Zajednici opština turskog svijeta (ZOTS) i poskupljenju komunalnih usluga, te donošenje odluke o subvenciji, prema kojoj svako treće dijete u porodici ima pravo na besplatan boravak u vrtiću, prijedlozi su Kluba odbornika SNSD-a, koje su dostavili Skupštini grada Doboja, u okviru izrade programa rada za sljedeću godinu.

Šef Kluba odbornika SNSD-a Sanja Vulić juče je rekla da je ova stranka ispoštovala obavezu da do 20. novembra dostavi prijedloge rada Skupštine grada za narednu godinu, vodeći se najvažnijim pitanjima za građane.

- Tražimo da se ponovo i obavezno razmatra tačka dnevnog reda o stavljanju van snage odluke o pristupanju Zajednici opština turskog svijeta, kao i neosnovane odluke o poskupljenju komunalnih usluga za 15 odsto. Smatramo da je vrlo važno za mlade porodice donošenje odluke o subvenciji, prema kojoj svako treće dijete u porodici ima pravo na besplatan boravak u vrtiću - navela je Vulićeva.

Iz Administrativne službe grada Doboj juče nismo uspjeli da dobijemo komentar o tome koji su pozitivni efekti pristupanja grada Doboj ZOTS-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana