Karavan zabave oduševio mališane u Bijeljini i Brčkom

A. J. R.
Karavan zabave oduševio mališane u Bijeljini i Brčkom

Bijeljina, Brčko - Sportsko-zabavna manifestacija “Jafa Igre bez granica” uspješno je održana proteklog vikenda u Bijeljini i Brčkom, gdje je učestvovalo više od 800 osnovaca.

Veseli karavan zabave, igre, uzbuđenja i takmičenja u subotu je razveselio Bijeljince, a mališani, predvođeni kapitenima, takmičili su se u pet zabavnih disciplina. Pred navijačima, roditeljima, prijateljima i drugarima pokazali su brzinu, spretnost i sklonost ka timskom radu.

- Zdravlje djece treba da bude prioritet, a bitan aspekt zdravlja je fizička aktivnost. Važno je da se djeca okupe oko zajedničke ideje i da se na zabavan način promoviše sport i timski rad. Prezadovoljni smo atmosferom koja je vladala u toku “Igara”, kao i domaćinima i sponzorima iz Bijeljine, koji su zajedno sa nama učinili ovaj dan nezaboravnim za sve građane Semberije - rekla je koordinator projekta  Željka Gajić.

Osim takmičenja u zabavnim igrama, prisutni su uživali u bogatom revijalnom programu, kao i Brčaci koji su u nedjelju sa oduševljenjem pratili “Igre bez granica”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana