Јелићка побједник каравана Село весело

С. Та.
Јелићка побједник каравана Село весело

Приједор - Екипа Јелићке побједник је културно-забавне манифестације "Село весело 2017" која је у недјељу увече завршена у овом селу код Приједора.

У финалном издању манифестације бројни посјетиоци су пратили надметања у традиционалним и атрактивним дисциплинама и пољопривредном квизу у којем су учествовале екипе села Гаћани, Доња Драготиња, Горња Ламовита и домаћини из Јелићке.

Чланови побједничке екипе били су најуспјешнији у пољопривредном квизу и у набацивању обруча. Друго мјесто заузела је Горња Ламовита, најуспјешнија у бацању камена с рамена и најјача у навлачењу конопца. Трећи су Гаћани, најбржи у трчању у врећама, док је четврта екипа Доње Драготиње.
У богатом програму наступили су чланови Културно-умјетничког друштва "Омарска" из Омарске, КУД "Козара" из Приједора, изворне групе, пјевачи народне музике, музичари и народни умјетници. Караван "Село весело" и ове године окупио је током љета неколико стотина учесника из 16 приједорских села и бројне гледаоце, по чему је једна од најмасовнијих манифестација "Културног љета".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана