Jelena Lazić dobitnik nagrade Fondacije Stojanović

Srna
Jelena Lazić dobitnik nagrade Fondacije Stojanović

Bijeljina - Fondacija "Stojanović" iz Bijeljine dodijelila je večeras povelju i nagradu od 3.000 KM učenici generacije bijeljinske Gimnazije "Filip Višnjić" Jeleni Lazić.

Na svečanosti, koja je upriličena u Centru za kulturu "Semberija", Lazićeva je rekla novinarima da će nastaviti školovanje na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, te da joj priznanje Gimnazije, ali i Fondacije, mnogo znači.


Osnivač Fondacije, advokat Miodrag Stojanović, poručio je da dobre đake "treba staviti u žižu interesovanja" i tako afirmisati prave vrijednosti u društvu.

"Sedmu godinu uzastopno Fondacija žStojanovićž zajedno sa Gimnazijom obilježeva završetak školske godine i izbor najboljih učenika ove škole. Prema utvrđenom radu i rasporedu, Fondacija i ove godine najboljem učeniku, đaku generacije, dodjeljuje povelju Fondacije porodice Stojanović", rekao je Stojanović i poželio Lazićevoj uspješne studentske dane.

Bijeljinska Gimnazija izvela je ove godine 16 vukovaca koji su na večerašnjoj svečanosti dobili priznanja, diplome i prigodne poklone od brojnih prijatelja škole.

Gimnaziju "Filip Višnjić" Bijeljina ove godine završilo je 869 učenika, a četvrti razred 205.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana