Jелена Лазић добитник награде Фондације Стојановић

Срна
Jелена Лазић добитник награде Фондације Стојановић

Бијељина - Фондација "Стојановић" из Бијељине додијелила је вечерас повељу и награду од 3.000 КМ ученици генерације бијељинске Гимназије "Филип Вишњић" Јелени Лазић.

На свечаности, која је уприличена у Центру за културу "Семберија", Лазићева је рекла новинарима да ће наставити школовање на Електротехничком факултету у Београду, те да јој признање Гимназије, али и Фондације, много значи.


Оснивач Фондације, адвокат Миодраг Стојановић, поручио је да добре ђаке "треба ставити у жижу интересовања" и тако афирмисати праве вриједности у друштву.

"Седму годину узастопно Фондација жСтојановићж заједно са Гимназијом обиљежева завршетак школске године и избор најбољих ученика ове школе. Према утврђеном раду и распореду, Фондација и ове године најбољем ученику, ђаку генерације, додјељује повељу Фондације породице Стојановић", рекао је Стојановић и пожелио Лазићевој успјешне студентске дане.

Бијељинска Гимназија извела је ове године 16 вуковаца који су на вечерашњој свечаности добили признања, дипломе и пригодне поклоне од бројних пријатеља школе.

Гимназију "Филип Вишњић" Бијељина ове године завршило је 869 ученика, а четврти разред 205.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана